Incompanytrainingen

Horeca Maatwerk

Als horecaondernemer moet je kunnen bouwen op de kwaliteit van medewerkers. Het is ook in jouw belang dat zij zich blijven ontwikkelen: in gastvrijheid, voedselhygiëne maar ook in marketing en social media. Daarom geeft Horeca Maatwerk incompanytrainingen.

Cursussen gewoon in jouw horecabedrijf, speciaal voor jouw medewerkers. Dit is niet alleen heel makkelijk, het is ook nog eens vaak veel voordeliger. Door de cursus ‘in huis’ te doen bespaar je tijd en reiskosten. Daarnaast kan de inhoud helemaal worden afgestemd op jouw horecabedrijf en medewerkers. Ook zijn de cursussen heel praktijkgericht omdat er direct geoefend wordt in de eigen werkomgeving.

Bekijk ons aanbod

Met de incompanytrainingen van Horeca Maatwerk kan je rekenen op ervaren en gespecialiseerde trainers, praktijkgerichte trainingen en een hoge effectiviteit. Geïnteresseerd? Bekijk het aanbod:

Incompanytraining Binnen drie uur helemaal bij met de Hygiënecode (halve dag)

Sinds 1 april 2016 geldt de nieuwe Hygiënecode voor de horeca. Als horecabedrijf moet je volgens deze Hygiënecode werken. Na deze training weet jij en je team precies hoe je voldoet aan de wet.

Incompanytraining marketingupgrade voor jouw horecabedrijf (halve dag)

Je doet het allemaal voor je gasten; zij zijn de kurk waar jouw bedrijf op drijft. Hoe zorg je, bij een groot en divers horeca-aanbod, ervoor dat jouw vaste gasten blijven komen en dat nieuwe gasten worden verleid om voor jou te kiezen?

Training Verantwoord alcohol schenken (halve dag)

De horeca speelt een belangrijke rol in het op verantwoorde wijze alcohol schenken aan gasten. Tijdens deze interactieve training van 2,5 uur maken we je bewust van de effecten, wetten en regelgeving rondom alcoholverstrekking.

Incompanytraining Gastvrijheid; Hoe krijg ik positieve reviews?

Wil je een betere gastervaring en goede recensies? Tijdens deze interactieve training werk je samen met jouw team aan het verbeteren van de gastvrijheid en de gastbeleving binnen jouw bedrijf.  

Meer info of vragen?

Wil je meer informatie of een vrijblijvende offerte voor een incompany horecatraining? Neem contact met ons op via 0348 48 94 19. Mailen kan ook naar bedrijfsadvies@horeca-maatwerk.nl. Heb je liever dat wij met je contact opnemen? Laat dan via onderstaande banner jouw gegevens achter.

 

 

Terug
BedrijfsAdvies
Cursussen, workshops en trainingen
Tools
Tarieven

Het reguliere uurtarief voor KHN-leden is 125 euro per uur (excl. btw en reiskosten). Voor een aantal zaken kan het uurtarief afwijken. In dat geval informeren wij u altijd vooraf.

Geen lid van KHN? Dan maakt Horeca Maatwerk graag een offerte op maat.