Word nu aspirant KHN-lid

Startersadvies

Startersadvies

Wil je een horecabedrijf starten of overnemen? Dan is een goede voorbereiding belangrijk. Met een aspirant-lidmaatschap van KHN profiteer je gratis van advies en ondersteuning van onze adviseurs van KHN Advies. De dagcursus Horecabedrijf Starten geeft je een goed beeld welke facetten er bij een eigen bedrijf komt kijken. Om een gedegen plan te schrijven, komt er meer om de hoek kijken. Dan kan het handig zijn om te sparren over verschillende onderwerpen. Met een horecaexpert. Dan ben je bij ervaren bedrijfsadviseurs van Horeca Maatwerk aan het goede adres. Voor een aantrekkelijk tarief helpen zij jou verder op weg. Leden van KHN profiteren van een gunstiger tarief.

Horeca Maatwerk bedrijfsadviseurs bieden advies en ondersteuning bij de volgende vraagstukken:

Bedrijfsplan en conceptontwikkeling

Het is niet eenvoudig om jouw idee om te zetten in een horecaconcept. Hetzelfde geldt voor je bedrijfsplan: hoe krijg je jouw verhaal met alle onderdelen op papier? Dit heb je nodig bij de bank maar ook bij een (openbare) aanbesteding. Horeca Maatwerk bedrijfsadviseurs denken mee over jouw concept en brengen structuur in jouw verhaal.

Haalbaarheidstoetsing

Banken vragen vaak om toetsing van jouw plan op haalbaarheid. Er moet, kortom, worden getest of jouw plan kansrijk is. Op basis van hun jarenlange expertise kunnen de adviseurs deze toetsing voor jou verzorgen; zij geven je een eerlijk advies.

Marketingadvies

Jouw bedrijf gaat alleen floreren als je voldoende gasten hebt. Op wie ga jij je richten? En hoe zorg je ervoor dat je bij deze doelgroep zichtbaar bent? Je moet keuzes maken over on- en offline communicatie en social media. Horeca Maatwerk Bedrijfsadviseurs denken hier graag over mee. Ook kan je een cursus Marketing of cursus Social Media volgen. Kijk op onze cursuspagina voor het volledige overzicht.

Financiering

Welke investeringen moet je doen en hoe ga je die betalen? Uit jouw eigen vermogen of moet je naar de bank of een andere financieerder zoeken? Heb je al eens gedacht aan crowd funding? Onze adviseurs zijn op de hoogte van de mogelijkheden en adviseren je graag.

Huurcontract en onderhandeling

Als je een huurpand gaat huren, dan is het belangrijk dat je de juiste huurprijs betaalt. Ook zul je huuronderhandelingen moeten voeren met de verhuurder en zet je straks jouw handtekening onder een huurcontract. Met een bedrijfsadviseur heb je de juiste adviseur aan tafel voor de onderhandelingen en een jurist van Horeca Maatwerk kan je huurcontract op voorhand controleren. Ook voor een huurprijscheck ben je bij Horeca Maatwerk aan het juiste adres.

Informatie of vragen?

Wil je gebruik maken van een Horeca Maatwerk bedrijfsadviseur of jurist? Of wens je meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op via 0348 48 94 19. E-mailen kan ook via info@horeca-maatwerk.nl.

Enkele van onze opdrachtgevers:

3
1
true
1000
250
linear
true
true
false
2
1
true
2000
500
linear
false
false
false
1
1
true
2000
500
ease
false
false
false
https://livits.khn.nl/data/multimediamaintenance/00/00/81/40y7pbcw3r.png
https://livits.khn.nl/data/multimediamaintenance/00/00/81/t8hkljikxs.jpg
https://livits.khn.nl/data/multimediamaintenance/00/00/83/k6th808rl0.jpg
https://livits.khn.nl/data/multimediamaintenance/00/00/83/540k6bsbsa.jpg
https://livits.khn.nl/data/multimediamaintenance/00/00/82/j4rblipgg3.jpg
https://livits.khn.nl/data/multimediamaintenance/00/00/82/2e6cghsgct.jpg
Terug
Tarieven

Het reguliere uurtarief voor KHN-leden is 125 euro per uur (excl. btw en reiskosten). Voor een aantal zaken kan het uurtarief afwijken. In dat geval informeren wij u altijd vooraf.

Geen lid van KHN? Dan maakt Horeca Maatwerk graag een offerte op maat.

Jouw horecabedrijf starten