Horeca Boost (2 dagen)

‘Wie is die gast? Ik wil die gast!’

Het publiek in jouw (eet)café, grandcafé, restaurant of bar verandert. Je bent op zoek naar inspiratie om deze nieuwe gast te vermaken. Je gaat het anders aanpakken om meer uit jouw horecazaak te halen. De training Horeca Boost geeft je volop inspiratie en handvatten om jouw zaak een nieuwe impuls te geven. In twee dagen begeleiden adviseurs je in de ontwikkeling naar een toekomstbestendig bedrijf.

Je krijgt nieuwe inzichten in het ideale avondje uit van het Nederlandse publiek op basis van een onderzoek uitgevoerd door onafhankelijk marktonderzoeksbureau GfK in opdracht van KHN. Met de resultaten van het onderzoek ontwikkelde Horeca Maatwerk een Masterclass. Horeca Boost is gebaseerd op die Masterclass.

Je  maakt kennis met trends, ontwikkelingen én de kern verbeterpunten voor de gast van vandaag: het concept, het interieur, de menukaart en de gastvrijheidsbeleving. Met onze experts maak je een vertaalslag naar jouw eigen bedrijf. Natuurlijk sta jij aan de basis van het succes en sta je ook stil bij de vraag: Wie ben ik als ondernemer?

Horeca Boost is een co-creatie van Horeca Maatwerk en ZiN Inspiratielab.

Voor wie?

De training is bedoeld voor horecaondernemers met een eigen (eet-)café, restaurant, brasserie, grandcafé of bar. Ondernemers die gemotiveerd zijn om hun strategie opnieuw scherp te zetten voor een toekomstbestendige horecazaak.

Aan het einde van de Horeca Boost heb je:

  • Meer kennis van de (bar)gast van vandaag en morgen en zijn wensen en behoeftes;
  • Handvatten voor het toepassen van nieuwe impulsen of een vernieuwd concept binnen jouw bedrijf;
  • Een praktisch actieplan op maat, samen en in huis ontwikkeld met een bedrijfsadviseur naar keuze;

Met als resultaat: meer omzet uit jouw zaak, nu en in de toekomst.

Lees hier de ervaringen van oud-deelnemers van Horeca Boost.

Programma

Je wordt in twee dagen begeleid in de ontwikkeling naar een rendabel en toekomstbestendig horecabedrijf. Centraal tijdens deze 2-daagse masterclass staat het vinden van aansluiting bij de (nieuwe) doelgroep(en) en het maken van de juiste keuzes voor het eigen bedrijf aan de hand van de thema's: Marketing, (ambitie, doelgroep en strategiebepaling) / Concept- en interieurontwikkeling/ Menukaartontwikkeling/ Gastvrijheidstraining.

Optioneel: Coaching op locatie (3 advies uren)
Een bedrijfsadviseur komt naar je toe voor een advies op maat. Tijdens de masterclass kun jezelf een keuze maken uit de verschillende expertises: Marketing, Conceptontwikkeling, Menukaart ontwikkeling/ keukenprocessing, Gastvrijheidsbeleving, Rendementsverbetering/financiering of Persoonlijke ontwikkeling.

Kosten & betaling

Horeca Boost wordt georganiseerd door ZiN Inspiratielab en Horeca Maatwerk. De prijs is per persoon € 850,00 (exclusief btw). Een tweede deelnemer uit hetzelfde bedrijf betaalt € 750,00 (exclusief btw). De optionele coaching op locatie is € 450 bij directe afname (normale prijs € 550). Interessant voordeel: de masterclass is fiscaal aftrekbaar.

Je ontvangt na afloop van de tweedaagse een factuur van ZiN Inspiratielab.

ZiN Inspiratielab Sligro

Data, locatie en aanmelden

Sessie Horeca Boost oktober:

Sessie Horeca Boost december:

Sessie Horeca Boost januari:

ZiN Inspiratielab is gevestigd aan de Kennedylaan 3 in Veghel.

Meer informatie

Meer weten? Neem contact op met Horeca Maatwerk BedrijfsAdvies: 0348 48 94 19 of mail naar bedrijfsadvies@horeca-maatwerk.nl.

Terug
Doe de Personeelsscan
Meer cursussen
Horeca Maatwerk

Horeca Maatwerk cursussen en trainingen worden aangeboden door KHN en georganiseerd door Horeca Maatwerk. Horeca Maatwerk is nauw verbonden aan KHN. Voor deze cursussen ontvangt u een factuur van Horeca Maatwerk.