Over ons

KHN geeft de horeca power!
KHN (Koninklijke Horeca Nederland) is dé brancheorganisatie voor de horeca. Wij vertegenwoordigen 20.000 horecaondernemers met ruim een kwart miljoen medewerkers. Als KHN streven we de beste gastvrijheid na, zodat horecaondernemers een inspirerende omgeving kunnen bieden, waar gasten unieke ervaringen en waardevolle momenten kunnen beleven.

 

De 5 basics van KHN

  1. Service. Wij zijn de vraagbaak voor de horeca. Ons serviceteam staat voor je klaar, op elk moment dat jij het nodig hebt.
  2. Lobby. We gebruiken onze lobbykracht om de kaders die beleidsmakers en bestuursorganen de branche opleggen, zoveel mogelijk bij je weg te houden als ondernemer.
  3. Advies. We bieden persoonlijk advies. Op momenten van opstarten, groeien, ontwikkelen en uitbreiden. Maar ook op de lastige momenten, bij calamiteiten of als je afscheid wilt nemen van de branche.
  4. Informatie. Wij weten wat er speelt in de branche; we hebben oren en ogen open staan voor trends, ontwikkelingen en wijzigingen op bestuurlijk-gemeentelijk niveau.
  5. Voordeel. Lid zijn van KHN levert direct voordeel op in de vorm van besparingen. Onze partners zijn geselecteerd op gunstige prijzen en voorwaarden, maar ook op het juiste serviceniveau en ervaring met de horeca.

Onze vereniging

Onze vereniging

Wij zijn met ruim 230 afdelingen, waar 20.000 KHN-leden bij zijn aangesloten, goed vertegenwoordigd in elke regio, elke stad en elk dorp. Altijd bij jou in de buurt.

Lid worden

Lid worden van KHN

Een lidmaatschap van KHN levert veel op! Word direct lid en sluit je nu aan bij 20.000 collega-horecaondernemers.

Contact

Contact met KHN

Onze medewerkers zijn tussen 8.30 en 17.00 uur telefonisch bereikbaar. Chatten of e-mailen kan ook. Langskomen? We hebben de route vast voor je uitgestippeld.

Werken bij KHN

Vacatures bij KHN

Wil jij ook werken voor de mooiste branche van Nederland? Of zoek je een dynamische stageplek? Kijk op ons vacatureoverzicht.

Pers

Informatie voor pers

Blijf goed geïnformeerd over wat er in de horecabranche speelt. Onze nieuwsberichten en ons beeldmateriaal staan rechtenvrij tot jouw beschikking.

Publicaties

KHN Publicaties

Meer verdieping over arbeidsrecht, trends of onze resultaten vind je in onze speciale uitgaves. Deze en de laatste KHN Magazines kun je ook digitaal inzien.

7 Kwaliteitswaarden KHN

7 Kwaliteitswaarden KHN

Met deze zeven kwaliteitswaarden werken we samen aan de beste gastvrijheid en zorgen we ervoor dat gasten mooie en waardevolle momenten beleven in de horeca.

Meer informatie
Onze video

https://twitter.com/khn 787936653616742400