Inspirerende leden

Inspiratie is onmisbaar voor iedere horecaondernemer. Voor inspiratie hoeft u helemaal niet ver te kijken. Welke inspiratie kunt u bijvoorbeeld opdoen bij collega-ondernemers? Binnen KHN barst het van prachtige, innovatieve ondernemers die andere leden kunnen inspireren. Maak kennis met uw inspirerende collega's! Neem ook eens een kijkje in het KHN-magazine voor nog meer inspiratie.

Jean-Marc van der Stap en Daniël Herbschleb van De Pizzabakkers in Utrecht

Concept: Romeinse pizza's met uitsluitend verse en eerlijke ingrediënten, prosecco en verse salades

Michiel van der Eerde: ‘Zonder mijn team ben ik nergens’

Ontmoet mister Markant 2016/2017: Michiel van der Eerde (44). De eigenaar en chef-kok van de Amsterdamse restaurants C en Baut werd in januari 2017 uitgeroepen tot Meeste Markante Horecaondernemer van Nederland. KHN sprak met hem over vakmanschap, personeel en de toekomst.

Roderick Heijning van de Frietwinkel in Utrecht

Concept: duurzaamheid, ambacht en biologisch centraal

Kevin de Roos van Tante Nel in Rotterdam

Concept: een authentiek Nederlandse snackbar met een drankvergunning

Tsibo Lin van Foodhallen Amsterdam

Concept: overdekte 'markthal' met verschillende eet'kraampjes'

K&B Kralingen unieke biergarten met prominente bbq-plek

Volgens Remco Witberg van K&B Kralingen betekent met je vak bezig zijn ook weten wat de trends zijn: “Ik blijf op de hoogte van trends via vakbladen of internet. En heel veel ideëen doe ik op reis op. Zo bezoek ik met regelmaat New York. Daar zie je veel gebeuren, vooral in Brooklyn. Er zijn zoveel nieuwe hippe dingen maar je kan niet op alles inspringen."

Terug