Werken bij KHN

Werken bij KHN - Vacatures

Wil jij ook werken voor de mooiste branche van Nederland?

KHN is de grootste horeca brancheorganisatie in Nederland. Wij vertegenwoordigen 20.000 horecaondernemers met zo'n 255.000 horecamedewerkers. Wij zetten ons in voor een professionele en toekomstbestendige horecabranche en ondersteunen onze leden met belangenbehartiging, advies, financiële ledenvoordelen en inspiratie.

Bij KHN werken zo’n 110 medewerkers, waarvan er 32 werkzaam zijn als regiomanager in het land. Zo staan we dicht bij onze leden, kunnen we hen snel van dienst zijn en hun individuele en collectieve belangen op een breed scala van terreinen effectief behartigen.

Werken bij KHN betekent deel uitmaken van een dynamische organisatie met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling van medewerkers. Het betekent dat je veel kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen. Zo kun je bijdragen aan een bedrijf waar getalenteerde, ambitieuze, betrokken mensen met energie, expertise en passie nauw met elkaar samenwerken. Bij KHN krijg je de kans je eigen route te bepalen. Zo kun jij persoonlijk groeien terwijl je het verschil maakt voor onze leden.

KHN & Horeca Maatwerk BV (onderdeel van KHN) zoeken:

Regiomanager m/v 32-36 uur (Overijssel)

Als regiomanager ben je het gezicht van KHN in jouw regio! Je zorgt voor de uitvoering van het landelijke KHN beleid en behartigt de belangen van de horeca in de regio. Je bezoekt en adviseert KHN-leden op het gebied van wet- en regelgeving en bedrijfsvoering. Als ambassadeur van KHN ben je verantwoordelijk voor het ledenaantal in jouw gebied.

Onderzoeksstagiair(e) BedrijfsAdvies gezocht!

De beste gastvrijheid bieden, altijd streven naar het beste resultaat voor de horeca, ondernemend zijn en verbinding leggen. Dat is werken bij Horeca Maatwerk. Kom jij ons team versterken? Voor het team BedrijfsAdvies van Horeca Maatwerk zijn wij op zoek naar een stagiair (per september).

KHN zoekt een sales medewerker

Heb jij kennis van sales, marketing en social media? Is telefonische verkoop helemaal jouw ding? Weet jij hoe je horecaondernemers moet overtuigen van het belang van een KHN-lidmaatschap? Dan zijn we op zoek naar jou!

KHN zoekt een HR-manager (FT/PT)

KHN is zo sterk als zijn medewerkers. Daarom willen wij de beste mensen aantrekken en behouden. Jij hebt een strategische rol! Je bewaakt de balans tussen het belang van de collega’s en de vooruitgang van de organisatie. Wil jij meebouwen aan een dynamische organisatie? Kom dan ons HR-team versterken!

Meewerk stagiair(e) KHN Inkoop gezocht!

De beste gastvrijheid bieden, altijd streven naar het beste resultaat voor de horeca, ondernemend zijn en verbinding leggen. Dat is werken bij KHN Inkoop bv! Kom jij ons team versterken? Wij op zoek naar een meewerk-stagiair. Je kan direct aan de slag.

Horeca Maatwerk zoekt Senior Horeca Bedrijfsadviseurs freelance/zzp (m/v)

Horeca Maatwerk B.V., gelieerd aan Koninklijke Horeca Nederland (KHN), heeft als doelstelling het leveren van hoogwaardig (betaald) advies, onder andere financieel- en bedrijfseconomisch advies. Horeca Maatwerk werkt zowel voor leden als niet-leden van KHN, maar ook voor financiers, overheid en andere organisaties die behoefte hebben aan horeca-gerelateerd advies.

KHN zoekt Meewerk-stagiair communicatie (per direct)

Zit horeca ook in jouw dna? De beste gastvrijheid bieden, altijd streven naar het beste resultaat voor de horeca, ondernemend zijn en verbinding leggen. Dat is werken bij KHN. Kom jij team KHN versterken? Voor het team Marketing & Communicatie van KHN zijn wij op zoek naar een meewerk-stagiair communicatie (per direct).

Open sollicitatie

Ben je geïnteresseerd in onze organisatie, in het bezit van tenminste een hbo-diploma maar zijn er op dit moment geen passende vacatures voor jou? Stuur dan een open sollicitatie inclusief cv en een uitgebreide motivatie, dan nemen wij contact met je op.

Terug
Vereniging KHN
Meer informatie

https://twitter.com/khn 787936653616742400